
Un amic meu que li agraden molt els cireretes picants em va mostrar aquesta recepta. És molt sencilla de fer, es pot fer amb una gran varietat de formes i utilitzar diferents fruts secs per a la part de dins del bombo (m'aposte algo que amb pistachos quedaria molt bo).

Ingredients:
- 250g chocolata pura o culinaria
- 2 culleretes cirereta troçexada o en pols
- 20 unitats de cashew fruts secs
Procediment:
Amb la tecnica del bany maria es fon la xocolata fins a que es torne una pasta fina. Quan s'ha tornat una pasta homogenia afegeix la cirereta picant i deixa-ho al foc uns 5 min, la chocolata adquirirà un sabor molt bo de cirereta. Després, amb compte reparteix la xocolata o damunt d'un cashew frut o simplement damunt de paper de celulosa. Abans de menjar-los, deixa'ls uns 30 min en un lloc fred. Un graphic amb els passos a seguir es pot veure baix.

Uhmmmmmm! que bo que bo :-)

No comments:
Post a Comment