28 Feb 2010

Xocolata picant


Un amic meu que li agraden molt els cireretes picants em va mostrar aquesta recepta. És molt sencilla de fer, es pot fer amb una gran varietat de formes i utilitzar diferents fruts secs per a la part de dins del bombo (m'aposte algo que amb pistachos quedaria molt bo).


Ingredients:
- 250g chocolata pura o culinaria
- 2 culleretes cirereta troçexada o en pols
- 20 unitats de cashew fruts secs

Procediment:
Amb la tecnica del bany maria es fon la xocolata fins a que es torne una pasta fina. Quan s'ha tornat una pasta homogenia afegeix la cirereta picant i deixa-ho al foc uns 5 min, la chocolata adquirirà un sabor molt bo de cirereta. Després, amb compte reparteix la xocolata o damunt d'un cashew frut o simplement damunt de paper de celulosa. Abans de menjar-los, deixa'ls uns 30 min en un lloc fred. Un graphic amb els passos a seguir es pot veure baix.


Uhmmmmmm! que bo que bo :-)

No comments:

Post a Comment